träningsdagbok

I höst blir det stenhård träning. Vill minska mitt midjemått och få en mer vältränad kropp, plus att jag vill utvecklas i min fighting såklart. Även om det fungerar bra med att blogga så kanske inte allt, allt, allt vill skrivas svart på vitt på nätet. Så jag har investerat i en skrivbok! Designade min egen på personligalmanacka.se (detta är dock bara en skrivbok) för endast 155 SEK. För att hålla motivationen uppe krävs en fin skrivbok =) Måste köpa mig en bra penna också haha!

Inspirationen för skrivboken fick jag faktiskt från detta inlägg, på en blogg som jag precis hittat. En bra blogg för dom som vill ändra sin livsstil (och speciellt gå ner i vikt).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: