todays training / yoga

image

Idag har det, som de flesta säkert redan noterat, varit oerhört ostadigt väder. Det har både varit sol, haglat, regnat och åskat. Så en löptur i naturen kändes högst oaktuellt.

Jag fastnade för poweryoga för ca 3 år sen. Ett tag yogade jag 3 ggr i veckan. Nu mera blir det knappt av alls. Dock så älskar jag yoga eftersom man blir så rörlig och stark av det. Kanske inte stark som när man lyfter vikter, men man får en grundstyrka och balans som är svårt att få på annat vis. Min egen upplevelse av yoga är sådan i alla fall.

Så jag dammade av yogamattan och rullade ut den i vardagsrummet (två nyfikna katter undersökte och godkände även mattan), samt drog på lite lugn yogamusik. Var tvungen att bläddra lite i min yogabok eftersom jag glömt bort en hel del, då jag senast gick på yoga för nästan 1 år sedan. Men sen satte jag igång. Flowet var såklart inte lika bra som förr, och rörligheten ska vi inte snacka om, men det kändes ändå riktigt bra. Efter vilan och meditaionen i slutet så lade jag på lite armhävningar och extra magövningar.

Ska försöka klämma in något yogapass extra i höst, om det finns något på Sats som platsar in. Det återstår att se när höstschemat drar igång igen. Tillsvidare får jag yoga på hemma i vardagsrummet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: