sweat / sweaty

image

Bild från träningen i fredags, svettdjuret.

Träningen har gått rätt bra den här veckan, det är skönt att träna när man är ledig. Däremot känner jag mig lite vemodig inför det här med att tävla. Missförstå mig inte, för tävla vill jag, men jag vet liksom inte när detta ska ta sin början eller hur jag ska förbereda mig. Det känns lite jobbigt för jag vet inte hur jag ska ta tag i det hela…

image

Idag har jag och min älskling vart på bio. Vi tog först en promenad till Täby c, fikade och sen lite shopping på det. Därefter startade bion, vi såg nya Spiderman! Den var jättebra faktiskt, gillar den nya skådisen bättre än den gamla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: