sparring / outdoors

Idag har jag vart iväg på söndagssparring, som vanligt när det är söndag nu för tiden. Mötte upp fina Ellen som också skulle ge sig i kast med sparringen. Vi han bara värma upp i 5 minuter innan vår tränare Dick fick sig en snilleblixt om att vi skulle ta och sparras utomhus istället.

Sagt och gjort, vi tog vår utrustning och begav oss utanför lokalens svettiga väggar. En gräsplätt på någon slags platå blev platsen för dagens träning. Det var jätteroligt och inspirerande med lite miljöombyte. Även om jag såklart var den som lyckades trampa i hundbajs (bara lite med tån, ingen större fara). Men någon måste väl upptäcka det också..

Min energi dalade ganska rejält mot slutet, vilket gör mig irriterad. Känner att jag kan så mycket bättre och att jag borde pressa mig själv mer när jag blir trött. Annars kommer jag ju aldrig att orka mer? Nåväl det får vi fortsätta jobba på nästa söndag 😉

Här nedan är en bild på det tappra gäng som gav sig ut idag.

Fram till nästa söndag ska jag ha lite semester från thaiboxningen. Känner att jag måste ladda upp mina batterier lite inför hösten och det stundande tävlandet. Behöver inspireras och längta lite, finna glöd. Så nu blir det till att löpträna hemma i skogen och mysa med pojkvän + familj. Bara 2 more weeks to go på semestern nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: