möh

image

Trög sparring idag. Det var varmt och jag var trött. Det gick bra när jag väl gjorde något, men majoriteten av tiden så ville jag mest gå under jorden. Lite kul var det förstås, men önskar verkligen att jag haft mer ork för det var verkligen katastrof på den fronten…

På slutet fick vi köra först en minut där vi slog fyra krokar så hårt man kunde, ner på marken och sträcka ut benen bakom sig och sen upp igen för att börja om led krokarna. Efter det körde vi tio krokar och sen ner i en armhävning och upp igen och göra tio krokar osv. i en minut. Sist körde vi situps konstant i en minut. Mina kläder var dyblöta efter passet. Puh..

Imorgon = ny vecka, nya tag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: