thursday

image

Idag har jag haft träningsdejt med bästa Ellen! Vi har kört igenom kombos med både knän, armbågar och höga sparkar.

Det var roligt med min kropp kändes lite ”tung” och seg, speciellt sparkarna. Härleder förmodligen från gårdagens benfys. Mitt huvud var inte riktigt med i gamet heller, så koordinationen var inte på topp. Men helt OK nöjd är jag med dagens pass ändå.

Nu blir det inge mer träning på FC först på söndag. Imorgon ska jag nämligen ta ett sista farväl av min lilla farmor som nyligen lämnat oss. Hela 91 år har hon fått spendera här, så nu var det hennes tur.. lilla lilla farmor ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: