summer day

image

Sommaren kom verkligen lagom till min semester, fantastiskt! Idag har jag och Jacke vart ute och promenerat i typ 3 timmar (inkl. en 30 min fika), vart jag slukade i mig en jättegod frapino från espresso house.

Denna frapino kom dock inte överens med min mage som gett mig ett lätt illamående fram tills nu. Har ändå lyckats genomföra två pass på Fight Club trots detta.

På första passet körde vi en del clinch och på slutet lite sparring. Körde med Ellen som jag är helt rädd för att sparras med haha! Så löjligt egentligen eftersom jag sparrats med killar i hennes storlek och som det gått bra med, så jag tror det mest är psykiskt. Vi får helt enkelt köra mer tillsammans så jag kommer över det haha.

Andra passet så tränade vi en hel del benfys och sparkar. Vilket uppenbarligen var behövligt?! Jag kan sparka högt, men jag kan inte hålla upp benet i en hög vinkel under en längre tid, för jag har inte dom musklerna (tro mig det e skittungt). A Little bit of room for emprovement (stavning?). Kan man lugnt säga. Morr jag vill bli bättre fortare är möjligt haha, tålamooood….

Nu ska jag hem till min stackars pojkvän som svälter, glömde ju nämna att jag spontant körde dubbelpass… *ångest*

Toodiloo!

Annonser

One thought on “summer day

  1. Du e asgrm Camilla och det allra mesta sitter i huvudet! Du är liten och snabb och skulle lätt kunna komma in och slå på mig. Hoppas (för din skull =P ) att det släpper snart!

    Syns imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: