sunday / sparring

image

Tränade i fredags, första gången efter min korta förkylning. Körde styrka på morgonen och sedan thaipass på kvällen. Gick helt OK. Styrkemomenten känns bättre än någonsin, men konditionen kändes sådär.

Lördagen passade jag på att nyttja som ytterligare en vilodag, lika bra om man inte känt sig hundra.

Idag har jag däremot tagit mig in till stan för en timmas sparring. Det gick faktiskt ganska bra idag, hade bestämt mig för att få in mer backkicks, och dem levererade jag en efter en. Tanken var att använda dom för att följa upp andra tekniker. Däremot så blev jag väldigt trött mot slutet och levererade inte särskilt bra då. Haha min och Annies sista rond för dagen var allt annat än imponerande! Men är man galet trött så är man 🙂

Har inte bestämt mig än för hur veckan kommer att läggas upp rent träningsmässigt, tror jag tar det lite som det kommer 😉 Det är ju trots allt semester!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: