en snabb förkylning

image

Har inte kunnat träna på två och en halv dag pga en nedrans förkylning. Kände av den först i tisdags när jag var på Sats på morgonen, hade inte ont i halsen men hade ”känningar” av att det var på gång. Plus att jag var snuvig som attan.

Så jag hoppade över kvällsträningen samma dag, och vaknade sedan upp på onsdag med en ond hals och massa snor i snoken. Således har jag skippat träningen helt både onsdag och torsdag.

Får alltid för mig att världen typ går under om jag inte får träna som jag tänkt mig, att jag går upp flera kilo och tappar formen helt. Fallet är såklart inte detta haha, och jag måste jobba lite på dom där dumma tankarna.

Nu ska jag dock träna idag, woho! Blir styrka på morgonen och muay thai efter jobbet. Skippar dock kondotionsträningen nu på morgonen så att det inte bryter ut någon dunderförkylning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: