träningspass x 3

image

Måndag avklarad. Bara fyra arbetsdagar kvar att ta sig igenom innan semestern börjar 😀

Idag har det varit en bra dag rent träningsmässigt. Började morgonen med att trotsa regnrusk för att ta mig till Sats. Det regnade typ i sidled, och liten tjej med paraply var nära på att bli ett minne blott när blåsten tog i som värst. Sjukt oinspirerande väder. Tog mig i alla fall en halvtimmes löptur på 5 km, och sen ett par magövningar på det. Mer hanns det tyvärr inte med.

Vid 18 tiden.efter jobbet hade jag bokat träningsdejt med Annie. Det blev en timme fys. Sen skulle Annie stanna kvar på avancerade passet, och tanken var att jag skulle ta mig hem. Men nyfiken som jag var så smög jag mig bort till ringen för att se vad hon skulle få göra ( det var bara hon på passet ), och såg då att hon dragit på sig vikter på anklarna. Frågade då vår tränare Dick om de skulle träna sparkar hela passet, vilket han bekräftade. Frågade lite försynt om jag fick vara med, vilket jag såklart fick haha!

Så först körde vi sparkar med vikter fram och tillbaka i ringen. Det blev frontar, roundhouse, hook-kicks, backkicks, sidekicks och wheelkicks. Och en massa… intressanta versioner av dessa. Sen fick vi ta av vikterna och träna sparkarna med varandra, blandannat på mitts.

Är så glad att jag stannade kvar! Hade ångrat mig jättemycket om jag dragit och läst på Annies blogg imorgon om vad hon fått göra haha!

Jättenyttigt att få nöta sparkarna på detta vis i vilket fall 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: