sunday / sparring

image

Har haft två riktigt sköna vilodagar, och idag var det dags för sparring! Det gick mycket bättre än förra veckan, men jag är ändå inte helt nöjd med hur jag presterade idag.

Det som i alla fall höll ganska bra idag, och som jag förbättrat, var min guard. Höll händerna högre upp eftersom att jag (som vanligt) körde med längre personer. Var mycket bättre på att blocka kroppsslag också än tidigare. Däremot så är min andning sjukt kass i sparringen, vilket resulterar i att jag blir tröttare fortare än vad jag borde bli och dessutom slarvar med mina tekniker. Är dålig på att följa upp mina tekniker också, FAST jag tänkte på det. Morr.

Får helt enkelt ta och sparras mera, ska försöka få in mer tid kanske efter ett vanligt pass att köra några ronder med typ Annie i veckorna, så att det inte bara blir på söndagar.

Äh, helt OK nöjd med dagens pass är jag ändå. Körde lite extra fys med Annie direkt efter också. Blev 50 roundhouse sparkar x 2 per ben med vikter på anklarna, alltså totalt 100 per ben, 50 utfall med benen när man ligger på rygg (alltså för magen) där ens kompis trycker ifrån benen varje gång dom kommer upp (vad heter den magövningen??), 20 vanliga armhävningar och 15 med klapp.

Imorgon börjar min sista jobbvecka innan jag går på 4 veckors semester!! Så skööönt 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: