veckans träning

image

Då har man genomfört 7 pass den här veckan. 4 thaipass och 3 gym.

I måndags blev det dubbelt thaipass, tisdag så tränade jag på gymmet på morgonen (löpning + mage) och thaipass på kvällen. Onsdag blev det bara gym, vart det som vanligt löptes och sedan styrka för armar + axlar.

Idag körde jag bara intervallträning på morgonen och nu på kvällen blev det thaipass som vanligt. Körde mitts med Ida, och det gick helt OK. Själva kombon midjespark + krok + uppercut + snurrarmbåge gick riktigt bra. Men sedan när vi lade på knän + huvudspark så fick jag inte till min wheelkick. Och så var jag trött. Dock så gick passet bra i övrigt!

Nu blir det till att vila i 2 dagar på rad och bara mysa med min sambo och älskade kattskrällen. Sparringen tar vi på söndag! 🙂

Annonser

One thought on “veckans träning

  1. Vad du är duktig som tränar så mycket skorpan 🙂

    Önskar jag också kunde göra det, jag håller på att bli tjock.

    om en månad leker vi ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: