slept in

image

Ingen morgonträning idag. Det blev alldeles försen sänggång igår.

Gick faktiskt upp ur sängen 05.10, men kände i hela kroppen hur följande scenario skulle utspela sig om jag fullföljde min plan:

Löpningen och träningen skulle kännas jätteseg på morgonen, sen skulle jag bli skittrött på jobbet hela dagen av att jag sovit för lite. Sen på träningen på FC skulle jag ha alldeles för lite energi och bara bli arg för att allt jag gjorde blev halvdant och att ingen ork fanns. Så jag bestämde mig för att sova 1 h 20 min till istället, så att jag kan ge allt på passet som betyder mest för mig. Speciellt som det gick så dåligt igår..

Men men bara 2 ynka veckor kvar till semester nu!! Och denna vecka är dessutom bara en 4 dagars arbetsvecka 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: