restored some confidence

image

Inte trodde väl jag att det skulle bli ett spontant dubbelpass på FC idag? Men det blev det faktiskt!

Eftersom det första passet vid kl 18 var för nybörjare så blev det att nöta grundtekniker, vilket man inte kan göra för mycket av! Sen svansade Ida in i slutet eftersom hon skulle på det avancerade passet precis efter och tyckte att jag minsann kunde köra ett till.
Först var jag något skeptisk eftersom jag var mitt upp i något slags lowkick-marathon. Men sen höll jag mitts sista ronden och hann på så vis vila upp mig lite inför nästa pass 🙂

Så det blev till att nöta sparktekniker nu på det avnc passet. Det var yxsparkar, dubbla yxor, wheelkicks och höga roundhouse. Avslutade med skön fys i form av 40 hoppsparkar med en armhävning mellan varje spark. Sen drog jag till med att även köra 30 armhävningar på rad (dock med en paus vart jag höll mittsar åt Ida).

Bra träning idag, skönt att få tillbaka lite självförtroende. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: