arg på mig själv

image

Söndag. Sparring. Gick så jävla dåligt idag. Hade ingen energi eftersom jag bara ätit frukost vid kl 10, och passet började kl 14. Blir så arg och besviken på mig själv! Jag kan ju så mycket bättre!!

Pga tröttheten så slarvade jag med allt, tekniken, guarden… Allt. Dessutom så vägde de andra tre som var där minst 20 kg mer än mig, i alla fall killarna som jag körde med då Ellen och jag aldrig hann sparras med varann idag. Och båda hade svårt att anpassa sig efter att jag var mindre. Speciellt killen som inte sparrats tidigare.. suck!!

Jag blir så löjligt känslig när jag är trött också. Känner mig helt nedslagen i skoskaften. Att jag är så dum som inte tar vara på att jag vilat ordentligt igår och äter ordentligt idag så att jag kunnat ge allt…

Aaaaah blir så arg på mig själv. Dumma dumma jag.

Annonser

One thought on “arg på mig själv

  1. Men hjärtat då! Ibland har man sjukt dåliga dagar men det är ok! Jag brukar försöka tänka att det är en påminnelse hur jag INTE ska göra till nästa gång =) Om det är maten som va kruxet denna gång så är det kanske en påminnelse att du måste vara nogrannare med maten till nästa gång =) Ibland kan jag tänka typ att jag måste lära mig att hantera svårigheter som brist på energi/ork/lust eftersom det kan infinna sig när som helst och jag måste lära mig att prestera även dessa gånger. Såg inte så mycket när du körde men kan inte tänka mig annat än att du var grym!! Du kommer snart upp ur skorna igen! Men jag vet, det är sjukt surt när man är där nere!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: