just those rainy dayz

Så hur gick det att cykla nu då? Njae.. alltså jag cyklade 1,3 mil på 40 min igår på morgonen. Men egentligen så ska man ha en viss ”teknik” för att få ut maximalt av det. Så jag antar att jag måste gå på lite spinningklasser innan jag kan börja köra på själv. Kanske ska köra ett morgonpass på FC och ett pass på Sats på kvällen istället? Att jag bara byter plats på dem någon dag? Vi får se, time will tell. 

Igår fick jag träna tillsammans med bästa Ellen, det var roligt! Men jag kände mig rätt kass rent energimässigt, lite som en urvriden disktrasa kändes kroppen. Slagen var helt OK, men sparkarna kändes katastrof. Förutom en kombo faktiskt! Körde midjespark (med höger ben), sen direkt wheelkick huvudhöjd med samma och därefter en backkick i magen med samma ben igen. Den kombon flöt skitbra. Men resten… blä. 

Idag vilar jag från träningen igen. Har hittills kört 8 pass denna vecka sedan i måndags, så jag behöver inte direkt ha någon ångest. Imorgon blir det sparring igen, lite av en söndagstradition numera. Min bundsförvant Annie är i Kiev så hon kommer inte, men min andre bundsförvant Ellen kommer så det kommer bli kul! Hoppas också på att få sparras med min tränare igen, för det ger sååå mycket. 

Nu tänkte jag kila iväg och trycka i min lite honungsmelon. Sen blir det städa. Tjolahopp! 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: