Torsdag den 14e

image

Skön lårmuskel på benet till höger haha. Så blir dom av många, många sparkar.

Ja hörrni ni… Träningen idag då? Sats imorse som vanligt. Fick ont i vaderna och fötterna när jag körde löpning. Weird. Och mycket oskönt. För flåset var det inget fel på, orken fanns, men värken i vaderna vart så påtaglig att löpningen bara vart 20 min istället för 30. Lade in mer stretch och mage.

Fick även ont i fötterna och vaderna på thaiboxningen nu. Vi körde väldigt mycket fys idag igen, och jag önskar att jag kunnat prestera bättre i sparkarna än vad jag gjorde… Däremot på plussidan så gjorde jag faktiskt 50 armhävningar på rad, på tårna och inte knäna, den ni!

Funderar på om jag måste variera min konditionsträning? Att det kan vara därför som jag fick ont? För jag vilade ju faktiskt igår också till råga på allt.. Tror jag ska ta och cykla på gymmet imorgon istället. Återkommer imorgon för att förtälja resultat.

Wohoo fredag imorgon förresten! Tagga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: