mitts, backe och sparkar

Igår gick träningen jättebra på FC! På morgonen var jag på Sats men då kändes löpningen lite vemodigt seg.. och jag hann inte träna armar + axlar så mycket som jag hade velat.

Anywaaaay…… på FC i alla fall så är det inte längre något avancerat pass kl 19 på fredagar då vi bytt till sommarschema, och det enda jag hinner gå på då är nybörjarpasset och fredagens sista pass kl 18. Som tur var så var vi ojämnt antal, och jag fick istället köra mitts med min fantastiska tränare. Så jag fick köra lite andra övningar som passade mig och min personliga nivå. Vi körde massvis med dubbelsparkar, och en hel del olika sparkar dessutom (inblandat med lite boxning). Fick beröm för mina yxsparkar också vilket var mycket roligt! Det som också var bra var att eftersom jag inte behövde hålla mittsar åt någon annan, så fick jag oftast köra flera ronder på rad istället så det blev mindre vila och mer kötta. Jobbigt men bra för att träna upp konditionen och styrkan.

På slutet blev det fys och jag var tvungen att köra riktigt tunga low kicks. Sååå dö jobbigt men värt. Måste fortsätta köra tunga tekniker och inte bara snabba när man gör sådana fys-övningar. I det här fallet skulle vi alltså köra fyra lowkicks på höger och sedan vänster sida och sedan ner och göra armhävning. Det var alltså ett ”varv”, och man skulle göra detta tio gånger.

Idag har jag varit i Täby C en sväng med min sambo, och dessutom fikat latte med suketter i. Mmmmm… älskar latte! När vi sedan kom hem snörade jag om till springskorna och gav mig ut i skogen för en löptur. På vägen till skogen i min uppvärmningsjogg så kom jag på att det finns en del backar i den slinga som jag vanligtvis springer två varv i (den är bara 2,5 km). Så istället för att ta tid på min 5 km runda som jag alltid annars gör, så sprang jag ca 2 km som uppvärmning och sedan backe x 10. Det är en relativt kort backe men rätt så brant, så låren och flåset fick sig en omgång (eller ja 10 omgångar blev det som sagt). Kul att variera sin träning lite! Tror det är bra också att utmana sig själv.

Nu ska jag duschaaaa 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: