thursday / training

image

image

Imorse blev det träning på Sats i sedvanlig ordning. Jag sprang på löpbandet i 30 min, och kom så långt som 5,5 km. Prövade på något nytt där jag ökade tempot med 0,5 km/h var femte minut. Så jag började med att springa i 9 km/h och i slutet sprang jag i 11,5 km/h. Dock så undrar jag om farten på löpbandet är att lita på? Jag menar borde det inte logiskt sett vara så att jag springer snabbare då eftersom att jag har kortare ben? Eller tänker jag helt fel? Nåväl avslutade passet med en ordentlig stretch samt lite magövningar.

Vid 18 tiden var det dags för dagens andra pass på FC. Körde med Ida idag och köttade mittsar, lite fys och avslutningsvis satte vi 300 knän. Efter passet hängde jag med Annie som kört PT-pass, vi snacka lite skit och tränade lite extra på olika sparkar.

Summa sumarum är att denna dag rent träningsmässigt känts mycket bra!

image

fin bild från innan kl sex imorse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: