new goals

Sveriges nationaldag idag. Vilket innebär röd dag. Vilket i sin tur innebär ledig dag. Så nice. Har sovit sjukligt många timmar, över 12 timmar, och gick upp vid halv ett idag. Har varit extremt trött på jobbet de två senaste dagarna, mycket värre än vanligt, har knappt kunnat hålla ögonen öppna… på hela arbetsdagen! Så jag antar att jag behövde dom där timmarna.

Igår så tränade jag på FC efter jobbet iaf (och på Sats på morgonen). Hade dragit i mig en energidryck på jobbet för säkerhetsskull eftersom jag varit så trött hela dagen. Fick träna tillsammans med Ida som gjort en comeback på klubben, så det var jättekul! Träningen gick faktiskt bra trots både dagens och dagen innans trötthet. Vi körde lite sparringövningar och sen lite magfys på slutet. Om man ska ta en massa slag i magen så gäller det att spänna som satan, annars gör det ont haha!

Har i alla fall satt hösten som mål för min första fight. Gigi (en av våra tränare) sa att vi tjejer som satsar på att få tävla kommer få köra mer egen sparring och så under sommaren, och träna mycket, så att vi är i bra form och kan gå match efter sommaren. Så nu har jag ett lite mer tidssatt mål, vilket känns riktigt bra. Det är också riktigt kul att vi är flera tjejer som verkligen vill, så att vi kan träna tillsammans!

Annonser

One thought on “new goals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: