1 juni

image

Konserten i tisdags var sååå grym alltså. Lite jobbigt med ståplats dock när man är bara 155 cm över marken. Men det var ändå riktigt kul och bra drag. Jay-Z var tung live!

I onsdags blev det bara träning efter jobbet, eftersom jag kom hem kl ett på natten efter konserten. Det passet, på FC, gick helt ok men jag märkte verkligen av att jag inte sovit tillräckligt många timmar. Vi tränade på spinning backfists i alla fall.

Igår tränade jag dock både morgon samt kväll. På morgonen blev det lite löpning samt armar + axlar. Efter jobbet så var det muay thai som gällde. Det var inga girls på det passet, och vi var ojämnt antal, så jag fick kötta mitts med min tränare! Det var skitroligt, vi tränade på frontsparkar gåendes först (typ pusha den andra framåt, och sen stoppa medans man går bakåt). Efter det tränade vi på lowkicks från längre avstånd med diverse kombos efter. Lite fys på slutet. Superbra och supersvettigt pass!

Denna fredag bjuder dock endast på ett träningspass, vilket blir nu innan jobbet. Efter jobbet ska jag nämligen hem och packa. Inför vaddå? Jo jag ska till Göteborg i helgen! Varför? Återkommer om det senare…. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: