inspiration

Efter onsdagens vilodag, så var det dags igen. Har tränat både torsdag morgon + kväll samt fredag morgon + kväll. Träningen har gått jättebra båda dagarna, så nu känner jag mig på topp igen.

I torsdags, på FC på kvällen, så körde vi först en halvtimme sparring (som gick rätt bra) och sedan intervallträning som var sjuuuukt jobbig. Men rolig som tusan! Och igår på morgonen så sprang jag i 20 min på löpbandet, och sedan körde jag lite axlar + armar med hantlar. Det har jag inte gjort sedan i november förra året så det var också superkul, blir mer av det framöver.

Efter att ha sett videon, som finns längre ner i detta inlägg, så var jag sjukt inspirerad till att träna sparkar. Så hela vägen till träningen i fredags höll jag tummarna för att vi skulle träna sparkar. Och gissa vad vi gjorde? Jo träna sparkar haha! Jag köttade på rätt bra och även denna träning gick super. Kondisen kändes helt OK och sparkarna (speciellt midjeroundehousen) vart galet bra. Känns skönt att få lite ”upprättelse” efter tisdagens självförtroendekris.

Idag har jag dock viiiiiiiiiilat och dessutom träffat min bästaste bästis Jessica ❤ Har shoppat lite kläder och myst med henne, och efter att hon drog sig hemåt så har jag faktiskt bakat. Det blev en sockerfri morotskaka (se recept här), som nu håller på att svalna. Ska bli väldigt spännande att se hur den smakar kan jag lova, är för tillfället lite skeptisk haha! Har förövrigt hållt mig till en sockerfri kost än så länge, vilket också känns bra. Jacke har dock köpt några slags superchunky maryland-kakor som ser fruktansvärt frestande ut, så vi får se om jag kan hålla mig 😉

Här är förresten videon som inspirerade mig till bra sparkar! Sinbi som är med i videon är samma man som äger Sinbi Muay Thai i Thailand där jag var i februari och tränade en månad.

Annonser

One thought on “inspiration

  1. ”du är ju hur underbar som helst” ”ååh är jag? Taaack” ”eh nej inte du, smirre” hahahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: