no sugar

image

idag har jag dragit på mig mina regnbågs air force.

Ska försöka ge mig i kast med att inte äta socker på en hel månad. Känner att detta vita gift slagit klorna i mig allt för mycket på senaste. Inte bara i form av godsaker så som kakor, bakelser och läsk. Utan min största lyxfälla är… Damdamdamdaam… Smaksatt latte! Den där syrupen är proppfull med socker. Tänkte i alla fall ge mig i kast med att pröva på att baka lite smaskiga recept i helgen från fitnessguru.se, så att jag kan stilla sötsuget utan att bryta mot sockerreglerna. Får återkomma med recension i helgen 🙂

Eftersom det inte blev någon träning igår så drog jag till SATS imorse. Det blev lite löpning, ett gäng burpees, armhävningar och situps. Vill verkligen få en deffad mage, så fettförbränning + omlagd kost är A och O för att nå detta mål. Tänkte faktiskt testa på Cross Training-passet på SATS på onsdagmorgon om jag får plats på det (många i kö redan…), eftersom denna träningsform både främjar kondition samt explosivitet vilket kommer gynna mig både på fettförbränningsfronten men också i thaiboxningen!

Nåväl nog tjötat för stunden, arbetsplikten kallar..

image

min fina basilika som jag odlar i köksfönstret.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: