hemsk natt & beställning från fitnessguru.se

Vilken helvetesnatt jag har haft!! Har inte kunnat sova överhuvudtaget, utan somnade först ett par timmar i soffan efter kl 7 imorse! Har fått sova sammanlangt 3 timmar ungefär, sedan kl 7, och nu känner jag mig helt skum. Blir således ingen träning idag, utan snarare ännu ett besök hos läkaren. FAN!! Vad är problemet egentligen?? Tog 2 doser med kortison, en igår och en imorse, men det har inte hjälpt. Vilket förmodligen innebär att det inte är en allergisk reaktion. Väntar dock på att Jacke ska komma hem nu först innan jag drar iväg till läkaren.

Från det ena till det andra. Gjorde en ny beställning på Fitnessguru.se nyss eftersom att mitt proteinpulver, måltisdersättning samt jordnötssmör börjat ta slut. Så det blev en beställning bestående av One Meal (smak madagascar vanilla), One Whey (en med smak av choklad/hasselnöt och en med jordgubb/vit choklad) samt creamy jordnötssmör (ekologiskt, utan tillsatser och socker).

Måltidsersättningen är inte som den från typ Nutrilett eller Natur Diet, utan den innehåller följande:

One Meal® är den perfekta måltiden och flyttar gränsen mellan proteintillskott och livsmedel. Genom att kombinera Sveriges kanske populäraste protein, One Whey®, med vårt egna Fitnesshavre® har vi skapat den perfekta måltiden, en måltid rik på protein med rätt mängd och typ av kolhydrater som ger långvarig energi och snabb återhämtning.”

Denna dricker jag på morgonen innan träning, tillsammans med att tugga i mig ett ägg, för att få i mig någonslags energi samt protein innan morgonträningen. Denna gången tog jag som sagt vaniljsmak, istället som förra gången då jag tog choklad, eftersom jag även tänkte göra pannkakor och ostkaka (som mellanmål, läs det nyttiga receptet på länken) på denna.

Annonser

2 thoughts on “hemsk natt & beställning från fitnessguru.se

  1. Fitnessgurus kosttillskott är verkligen TO DIE FOR! Finns inget som smakar så gott och verkligen ger bra resultat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: