loneley saturday


Bild från Thailand. 

Har en ensam helg här hemma. Min käresta är iväg på… lan…. japp han lanar. Diabolo 3, behöver jag säga mer?

Förra söndagen fick jag en allergisk reaktion, tror jag, mot något. Så jag har fötter och händer som kliar utav helvete. Receptfri kortisonsalva från apoteket har inte hjälpt och idag, efter en helvetes natt med massa klåda, så gick jag till jourläkaren i Täby. Något som inte var särskilt betryggande var att hon inte visste riktigt vad det var, och skrev ut kortison på tablett. Detta har dock inte heller hjälpt, vilket innbär att jag måste gå dit IGEN på typ måndag. Och betala 200 jävla spänn till. Och dessutom vara ifrån både jobb och träning. Bummer. Fattar inte varför det här händer mig, skitallergiellervadihelvetedetnuär. Känns surt att vara hemma själv när man är lite ledsen och mår dåligt.

Ska försöka ta mig iväg till sparringen imorgon i alla fall. Har jag tur kanske kortisonen hjälper över natten…

Träningen har gått helt OK denna vecka, har tränat 6 pass hittills,och det blir väl förhoppningsvis 7 sammanlagt om jag kommer iväg imorgon. Nästa vecka måste jag försöka lägga in lite mer styrka i träningen, har inte tränat armar/axlar på ett tag. Har dock inte bestämt hur jag ska lägga upp konditionsträningen, måste lura lite till på det.

Nåväl, nog filosoferat, nu blir det till att titta film och äta vaniljkesella med blåbär.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: