my legs hurt

image

Bild från träningsmarathonet i april

Igår vart det ännu mer sparring. Dock så hade jag grym träningsvärk i låren (som förövrigt gör ännu mer ont idag, kan knappt gå) samt bulor på skenbenen från måndagens sparring utan benskydd som gjorde svinont. Så jag presterade kanske inte riktigt så bra som jag kunnat göra utan dessa faktorer.

Eftersom att vi var så få på passet igår så filmade vår tränare sparringen, som vi fick titta på i efterhand sen. Jag var jättenervös för hur det skulle se ut, speciellt som att det kändes som att passet gått så dåligt. Men det såg faktiskt helt ok ut! Har såklart en hel del att jobba på, som t.ex. att jag droppar min vänsterhand hela tiden och att jag måste bli tuffare i boxningen, göra längre kombos osv.

Huvudsaken är dock att utvecklingen går framåt, för det har den verkligen gjort de senaste veckorna. Det var riktigt nyttigt att se sig själv fightas, hoppas på att kunna filma mer framöver när vi inte är så många på sparringen.

Idag har jag dock inte varit på FC, och kommer inte gå dit senare heller. Imorse blev det ett magslaktar-pass på Sats, men mer träning än så blir det inte idag. Man måste lyssna på kroppen ibland faktiskt, så imorgon blir det en välförtjänt vilodag. Har en stark känsla av att mina ben kommer uppskatta detta beslut!

Annonser

One thought on “my legs hurt

  1. Ha ha! Trodde inte en sekund på att du skulle stanna hemma idag när du sa det igår! Men din kropp verkar behöva lite välförtjänt vila 🙂 Själv blir jag också hemma, har varit jättetrasig i halsen idag… Håller tummarna att jag slipper nån långdragen sjukdom nu bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: