more sparring

image

Igår tränade jag på Sats på morgonen innan jobbet. Körde hårda intervaller på löpbandet och sedan lite mage på det.

På eftermiddagen/kvällen blev det ett pass på FC som vanligt. Vi var dock bara tre stycken på passet: jag, Maja och Annie. Så 100% guuuurls! Vi tränade på att försöka få in armbågar i sparringen, så vi hade armbågsskydd och körde i slow motion typ. Men ju mer vi ökade på i tempot dessto färre armbågar blev det haha. Så det slutade med att vi bara körde sparring. Helt ok med mig 🙂

Något som dock inte kändes ok för mina ben var att vi i slutet av passet sprang idioten. Eftersom att jag redan utsatt mina ben gör samma plåga med spurtar tidigare samma dag så kom vi inte överens särskilt väl, och mina lårmuskler ville typ dö.

Idag blev det inget morgonpass eftersom jag har tid hos husläkaren nu kl 10.20. Ikväll blir det 1,5 h sparring så det jämnar ut sig. It’s me and the old people i väntrummet just nu kan jag säga….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: