a good week

image

Mycket bra vecka rent träningsmässigt! Har lyckats träna totalt 9 (!!) pass, varav två iof var direkt efter varandra i fredags, but still! Det känns i vilket fall super och alla pass på FC har gått riktigt bra denna vecka. Det har dessutom blivit en del sparring, både på rena sparringpass men även på de vanliga passen. Känner en stor skillnad i min fighting och jag är inte alls lika slagrädd längre.

Idag var det bara jag och Annie som körde med varandra på sparringpasset. Det var jättekul och gick bra. Skönt sätt att avsluta en bra träningsvecka. Fick en pytteliten blåklocka under ögat också, men vad gör väl det om 100 år så säg?

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: