back on track

image

Denna veckan har jag äntligen kommit igång med träningen! Dessutom har jag börjat träna på Sats också. Så hittills har jag kört ett pass på FC i måndags, löptränade på Sats på morgonen och sedan sparring på FC på kvällen på tisdagen, igår ofrivillig vilodag då morgonpasset på FC var inställt och sedan imorse så var jag på Sats igen.

Imorse då så körde jag intervaller på löpbandet i ca 30 min, och sen lite mage och därefter stretch. Bra start på morgonen! Är jättenöjd över beslutet att skaffa ett gymkort på Sats, för nu kan jag verkligen satsa helhjärtat på min träning.
Gällande sparringen i tisdags förresten, så var det bara jag och ett gäng grabbar som körde det passet. Ellen skulle egentligen vart med faktiskt, men hon hade glömt sitt tandskydd hemma och dom var slutsålda på FC. Sparringen gick jättebra för mig i alla fall, och jag hade riktigt roligt dessutom. Vågade gå på mycket mer än förut, sen har jag också börjat tänka mer på mitt fotarbete. Istället för att hela tiden backa när någon går på, som man instinktivt gör, så försöker jag vara mer rörlig åt sidorna. Fick jättebra tips av en utav grabbarna dessutom, så vart jätteglad för det. Tycker jättemycket om när folk som är mycket mer erfarna är ödmjuka och snälla! 🙂 klad tjej.

Idag blir det ett vanligt pass på FC direkt efter jobbet. Imorgon kör jag på ungefär samma som idag, alltså Sats på morgonen och FC på kvällen. Imorgon blir det dock bara lite lätt löpträning och sen koncentrera mig mer på styrketräning 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: