pesto / pasta

image

Har gjort en sjukt smarrig matlåda inför den stundande veckan. Den består av ugnsbakad lax, grön pestopasta, broccoli samt på sidan av en lättkesellaröra med rivet citronskal, citronsaft och lite färsk timjan i. Maten gick fort och lätt att göra, och är dessutom nyttig.

Har förövrigt lagt mitt dåliga humör över den förstörda helgen bakom mig, allt kan inte alltid bli som man tänkt sig tyvärr. När man blir sjuk är inget man kan styra över, så det är bara att passa på att njuta av att man kan vila.

Är dessutom medlem på SATS nu också, så träningen kommer att tas till en helt ny nivå nu! Tanken är att jag ska träna på morgonen på Sats Odenplan innan jobbet på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Detta kommer innebära att jag klämmer in totalt 10 pass per vecka ungefär. Sjukt värt! 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: