catch /a cold

image

Gick och träna, precis som jag bestämt, i måndags. Gick helt ok, inte bra men inte heller katastrof. Var glad för att jag skulle vara ledig dagen efter och få sova ut.

Vaknar på tisdag morgon, känner mig jättetorr och samtidigt slemmig i halsen. Dricker massa vatten då jag trodde att jag bara var törstig, vilket inte hjälper. Super fail alltså. Första träningen efter marathon och BANG! Får ont i halsen. Bad karma or just bad luck?

Nåväl det gick över under onsdagen och idag har jag inte känt av det alls. Har ändå vilat från träningen för säkerhets skull. Imorgon ska jag dock träna 🙂 efter det har vi faktiskt en ”fight girls night” vart vi ska gå ut och käka middag ett gäng tjejer från FC, vilket ska bli jättekul!

Det blir dock ingen utgång för mig då jag på lördag ska springa 1 mil på Kungsholmen runt. Får hoppas på att halsen inte tjockat igen från träningen igen då! *håller tummarna*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: