a week /off

image

image

image

Har haft en hel vecka ledigt från träningen. Dels så har jag haft fem dagars ”träningsförbud” efter förra helgens marathon, och dels så har jag valt att ha en lat helg. Inspirationen för att ge mig ut och springa, trots fint väder, har helt enkelt inte infunnit sig. Men så är det ibland, imorgon är det ändå back to business.

Är väldigt nära på att skaffa mig ett gymkort på Sats just nu… Har funderat över det ganska mycket men problemet är att det är så dyrt. Nästan 600 kr i månaden är lite väääl saftigt.. men saftidigt så är det ju en investering i hälsan. Får finurla vidare på det där.

Nu ska jag fortsätta lata mig, sååå.. på återseende!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: