from 32 / to 22

I början av maraton så var vi 32 pers, och i slutet av sista dagen var vi 22 personer som klarat sig igenom alla dagar och alla pass. Inga tjejer som hoppade av, utan endast killar, strongt enligt min mening!

Maraton har gått riktigt bra detta år och det var mitt andra maraton totalt. Jag har kämpat och tränat som en tok, och haft riktigt roligt på köpet. Det sista vi gjorde var att springa i trappor i 1 timme mellan kl 22 – 23 igår kväll, och jag sprang hela tiden! Känner mig sjukt stolt över min insats och att jag orkade kräma ur den där siiiiista droppen energi för att genomföra allt. Förmodligen så har jag utvecklats en del på köpet, så vi får se hur det artar sig på nästa träningspass.

Haha kan säga att man efter så här många timmars träning, så var jag riktigt hjärndöd på sista 3-timmars passet igår. Jag gjorde allt jag skulle, och tog i ganska bra också, men balansen var inte på topp och jag hade lite ”space out”-moments där jag inte uppfattade vad någon sa. Minnet var som en guldfisk också! Men det är verkligen kul att pressa sig själv till det yttersta och se vad både kropp och psyke faktiskt klarar av.

Nu har vi 5 dagars träningsförbud, vilket nog är lika bra för min kropp känns allt annat än hel idag. Hela jag känner mig bakfull och skakis, samt att mina muskler gör ont och speciellt mitt högra knä. Har dock aldrig haft problem med knäet förut, så efter lite vila är det säkert OK igen.

Nej hörrni, nu ska jag kika lite på film och vila upp mig i soffan med en redbull för att få fart på hjärnan.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: