marathon / day 2

image

På väg in till stan nu för att påbörja dagens träning. Igår tränade vi tre timmar, och det var ett riktigt roligt pass som gick rätt bra faktiskt. Efter det så vilade vi en timme och sedan var det bara att sätta igång med löpningen.

Runt, runt, runt sprang vi kring den lilla fotbollsplanen i Vasaparken. Måste säga att jag krämade på rätt bra faktiskt! Istället för att hålla ett lugnt bekvämlighets tempo så pushade jag mig själv och löpte på en del. Får se om man orkar hålla samma tempo ikväll när man tränat 9 timmar haha!

Har i alla fall lyckats klämma i mig tre ostmackor och en kopp kaffe nu på morgonen, får se hur bra jag står mig på det. Har dock både poweradedryck och små minikexchoklad som kan ge mig energi under morgonens första 3-timmars pass om energin skulle dala.

Önskar just nu att jag hade en smarrig vaniljlatte från espresso house för att få lite mer energi…

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: