thurrrrsday

image

proteinpannkisar med honung & banan, mums!

Idag vilar jag upp mig, för imorgon börjar helgens tränings marathon på Fight Club. Totalt så ska 24 timmars träning avverkas på 3 dagar, varav ”endast” 4 timmar imorgon kväll och resterande uppdelat på lördag och söndag.

Denna omgång har jag dock tagit ledigt från jobbet på fredag, imorgon alltså, och på måndag. Då kan jag låga mat och tvätta träningskläder imorgon och vila upp min kropp på måndag. Känns som ett mycket bra beslut.

Full fokus på träning i helgen wohoo!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: