feedback

image

Mental berg- och dalbana deluxe idag. Samt en liten fläskläpp. Så kan vi summera dagens sparringpass.

De första ronderna gick skitdåligt och min inställning och mitt självförtroende resten av passet färgades utav detta. Jag kunde inte sluta tänka på hur dålig jag var och hur jag ”aaaaldrig” kommer att bli bra.

Sen efter passet så pratade jag med Kristian en stund om hur jag ska tänka och vad jag ska försöka träna på avseende min boxning. Sen kom min tränare Dick också som gav mig lite mer feedback på hur jag jobbar idag, vad jag måste bli bättre på samt hur jag faktiskt har blivit bättre sedan tidigare. Tyngden av min egen ledsamhet lyfte lite efter detta, och vid närmre eftertanke och reflektion så kom jag fram till att det minsann inte alls gått så dåligt idag. Visst, alla ronder gick inte perfekt men i några av dom fick jag faktiskt in bra kombos och i några ronder satte jag en hel del bra slag. Jag var bara för bitter och upptagen med mitt dåliga självförtroende för att uppmärksamma detta och ge mig själv en klapp på axeln för det som faktiskt satt.

Som sagt, den mentala biten hos mig har fått jobba hårt idag. Känner mig fortfarande inte superglad men åtminstone inte ledsen längre!

Annonser

One thought on “feedback

  1. Du har blivit så mycket bättre Camilla! Det kan bara vara svårt att se det själv ibland, precis som du säger =) Tycker du e asgrym och du kämpar på som fan med träning och sparring! I helgen så kör vi gärnet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: