friday / 13th

image

Så skönt med fredag.

Har fått för mig att typ sluta sminka mig på vardagar, köra en au naturalle så att säga. Sminkar dock givetvis huden (lite täckstift samt ev. puder) eftersom att jag kanske måste se lite pigg och fräsch ut på jobbet haha! Har börjat ”vänja” mig, men jag vill verkligen kunna känna mig nöjd med mitt ”riktiga” utseende. Lite onödig information sådär haha.

image

Köpte denna goding på åhléns idag. Har tidigare haft en duschcreme från samma märke fast med doften papaya/mango. Den doftade helt sjuuuukt underbart, men ville testa en ny och då fick det bli denna! Tyckte lemon/lime har en skön syrlig och fräsch doft, så den får göra premiär idag!

image

Är hemma från träningen nu. Lyckades köra ett dubbelpass idag då dom var en man kort på passet innan och jag dök så lägligt upp en timme för tidigt. Träningen gick bra idag och sista passet var riktigt roligt. Så lite av mitt söndertrasade självförtroende från igår har kommit tillbaka. Imorgon blir det en välförtjänt vilodag, sen på söndag är det sparring igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: