sparring / at FC

Idag har jag vart på sparringpass på FC tillsammans med Ellen! Det var jätteroligt och vi sprarrades i princip hela timmen. Jättenyttigt för mig, även om jag fick en hel del däng av Ellen. Men jag lyckades sätta en fin hopp-frontspark så jag är nöjd i alla fall haha! Jag & Ellen har i vilket fall bestämt att vi ska tajma in minst ett sparringpass i veckan tillsammans, då vi båda behöver utvecklas inom just det området (speciellt moi om jag får säga det själv).

Dessutom är jag såååå glad för att jag lyckats knycka till mig (eller knycka och knycka.. men fått i alla fall..) ett skåp på FC, så jag kan ha mina skydd & handskar där. Så himla smidigt. Ska försöka mig på ett morgonpass på onsdag och se hur det funkar med jobbet. Åååh är så glad för mitt skåp! Mitt liv känns snäppte lättare nu.

Var för övrigt tvungen att beställa nya shinguards eftersom de jag köpte i Thailand var för små (snacka om retard-shopper jag är asså..). Så jag beställde ett par Twins Slim från sportamore.se, och dom var sååå himla sköna och smidiga. Mycket nöjd med det inköpet, även om jag blev ca 700 kr fattigare.

Bra söndag med andra ord: sparring som gick hyffsat bra, nya benskydd som satt som en smäck och ett eget skåp på FC. Woho!

 

Annonser

2 thoughts on “sparring / at FC

    • Har redan spanat på det där linnet, det e skitsnyggt!! Men lite dyrt för en snål jäkel som jag haha!
      Tack, roligt att höra att bloggen är uppskattad 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: