bad blogger

Träningsdjuret fortsätter kämpa. Har fortfarande inte skaffat något gymkort, men jag kan för tusan inte bestämma mig för VART jag ska skaffa det någonstans. Måste för guds skull komma igång med löpträningen så att jag får upp mitt flås. Kondisen är inte där jag vill att den ska vara.

Har dödens träningsvärk idag också, dels från torsdagen då vi hade clinchträning och gjorde även en del kast (och akrobatik i form av hjulningar och kullerbyttor haha), men också från den avancerade passet igår där vi fick smaka på kondition/fys så det hette duga i slutet av passet. Alla var dyblöta av svett haha! Men det är sjukt gött när man känner att man tagit ut sig helt och hållet.

Anledningen till uteblivet bloggande är väl ganska enkel: trist väder, trista jobbveckor, tränar på som vanligt. Finns liksom inget exciting att skriva om. Men det blir nog bättre så fort våren kommer PÅ RIKTIGT. Versaler av den anledningen att det kom fucking snö idag. Morr.

Nåväl, nu ska jag äta lunch. Hejhopp!

 

Annonser

One thought on “bad blogger

  1. Wow, har inte läst din blogg på hundra år. Grym den har blivit! 😃 jävligt roligt att läsa om din träning. Kör hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: