private session

image

Idag mina vänner, så hade jag tur! Ingen annan kom på 19 passet idag på träningen, vilket resulterade i privat träning för mig… win!! Haha 🙂

Körde mittsar i princip hela träningen och det gick bra! Är så glad att nötandet av wheelkicken och de höga roundhousesparkarna gett resultat! Däremot så är det dags att införskaffa gymkort igen så att jag kan intervallträna på löpbandet igen. Min kondition är under all kritik just nu. Så time to shape up!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: