silence

Ja.. det har varit väldigt tyst här på bloggen den senaste veckan. Första veckan med jobb + träning har vart rätt hård, och det har blivit dåligt med sömn till råga på detta. Det första verkligen bra träningspasset hade jag inte först på fredag, när jag kört dubbelpass. Då gick det riktigt bra och var dessutom väldigt roligt. Det var först då jag fick den ”vanliga” känslan jag har när jag tränar, alltså en känsla av välmående och att jag har riktigt roligt.

Sista veckan i Thailand (speciellt efter olyckan) så längtade jag hem som en galning. Jag längtade efter Jacke, min bästis och mina små kissar så jag trodde att jag skulle gå sönder. Nu när jag är hemma, så vill jag inget hellre än att åka tillbaka. Det var mycket jobbigare att komma tillbaka till ”verkligheten” än vad jag trodde. Och jag planerar redan inför nästa resa om ett år.

Sååå.. jag måste hitta en tidigare målstolpe. Något annat att se fram emot och kämpa mot. Jag kan inte gå runt och inte leva för stunden nu, och bara längta till nästa år. Då kommer jag ju missa ett helt år av mitt liv, om ni fattar vad jag menar. Så detta är något som jag måste ta en ordentlig funderare över.

Nu ska jag lägga ner mitt filosoferande för stunden och äta lite frukost. Ska i alla fall försöka blogga lite mer aktivt denna vecka som kommer =)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: