the infamous scooter

Haha snodde denna bild av Nicole på facebook! Detta är alltså min moppe som jag hade större delen av tiden i Thailand.

Dock så råkade jag ju ut för en olycka, för er som missat detta, med detta härliga fordon. Jag var på väg hem från stranden när en lastbil körde rakt ut i vägen, så jag var tvungen att tvärbromsa (körde i ca 40 km/h) men moppen välte (såklart det är en jävla scooter) så jag hoppade av den i farten! Moppen åkte under lastbilen som i sin tur körde upp på (!!) moppen. De var tvugna att backa för att vi skulle få loss moppen… vaddå near death experience liksom??

Jag klarade mig fint förutom att jag skrapade upp vänster ben och fick djupa sår på foten. Men dom har i princip läkt nu, så det är verkligen ingen fara. Det jobbiga var bara att jag slet upp såren om och om igen eftersom jag fortsatte träna efter olyckan (ville få ut allt av min resa och inte låta skitlastbilen förstöra allt). Kunde dock inte sparka, knäa eller fronta med vänster ben. Men annars gick det bra att träna! 🙂

Bilden är i alla fall från när vi var på väg hem från Big Buddha. Tycker bilden är så rolig också eftersom att Pariz, som sitter bakom mig, alltid åkte med mig på min moppe (hon hade ingen egen). Den här bilden ger mig fina minnen och gör att jag saknar Pariz! Himla fin tjej det där, så glad att vi blev vänner där nere!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: