no training, only healing

Är så glad över allt jag fått ut av min resa till Thailand. Har blivit så stark och förbättrat mina tekniker oerhört. Även rent mentalt så har jag växt en del. Har innan resan haft svårt för att vara själv och ofta lutat mig tillbaka på mina trygghetsstenar i livet (a.k.a.Jacke..). Det har varit bra för mig att vara tvungen till att tänka själv och hela tiden ta mina egna beslut utan att alltid bolla med någon annan. Har även fått stå upp för mig själv i vissa situationer och sagt ifrån. Det känns bra. Jag längtar redan tillbaka, men nästa gång tar jag med mig Jacke. Vill så gärna visa honom flera platser och saker som jag själv fått uppleva där, dela erfarenheten med honom.

Gällande träningen så längtar jag något oerhört tills på måndag när jag ska sätta igång igen. Tyvärr så blir det inget nytt gymkort denna månad, men förhoppningsvis när lönen kommer i mars så inskaffas ett nytt. Min träning ska tas till en ny nivå detta år, och en bra start på detta var denna resa. Är sååå taggad, ska bli en SÅ grym fighter. Det är mitt mål 2012. Ska även inköpa 10 pass med personlig tränare på min klubb när jag får lön, mer info om detta kommer så småningom 😉

Att komma tillbaka till verkligheten är dock lite jobbigt. I Thailand behövde jag inte tänka på pengar alls, jag bara levde för stunden. Det enda jag tänkte på var typ ”undra vem jag kommer köra mittsar med på nästa pass”, ”ska jag åka till stranden eller få en massage” och ”vad ska vi äta härnäst” haha. Nu ställs jag plötsligt inför alla jobbiga livsfrågor igen; vad vill jag göra med mitt liv, ska jag börja plugga, vad vill jag jobba med, när ska katten vaccineras, vill vi bo kvar i denna lägenhet, börja spara pengar igen, betala räkningar, osv osv.

Nej nu ska jag ta och göra något vettigt här hemma. Har vart vääääldigt lat sen jag kom hem. Får filosofera vidare senare istället haha.

Annonser

One thought on “no training, only healing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: