..better, faster, stronger

image

Dagsformen sista dagen i Thailand. Helt ok om jag får säga det själv.

Kom hem i förrgår efter 17 timmars flygande. Sov bara 3 timmar totalt, så kände mig helt skev när jag kom hem haha! Såren på foten efter min olycka läkte aldrig i Thailand eftersom jag fortsatte träna med dom. Så nu har jag träningsuppehåll tills de läkt. Träningsnarkomanen i mig skriker av missnöje, men jag MÅSTE vänta och låta det läka.

Men det är redan bättre idag så på måndag blir det nog träning igen, längtar sååå mycket 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: