/ buckets /

Ja nu tror ni säkert att jag druckit en av de ökända ”buckets” som man kan få här i thailand med drinkar i. Nej nej, på den senaste fight nighten så hade jag & Pariz (hon stavar tydligen med Z enligt facebook) prompt bestämt oss för att köpa sjukt god glass.

Sagt och gjort, vi gick till ett glasstånd bredvid Bangla Stadium, där man alltså fick typ.. en bucket med glass haha. I min var det choklad/brownie glass, faktiska browniebitar, kaffeglass, chokladsås och små chokladtoppar. Om jag blev mätt? Svar ja. Om jag mådde illa sen? Svar ja. Fick jag ont i magen? Svar ja. Var det värt det? Svar JA. Haha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: