pics from / morning training

Här börjar vi träna kl 07.30. Så ingen sovmorgon här förutom på söndagar då vi inte har någon träning alls. Dessutom går jag upp tidigare för att hinna cykla en halvtimme eller springa. Dock så har jag fått skavsår från springandet, så just nu blir det bara cykel..

Imorgon har jag dock bokat en private class kl 09.30, så då blir det sova lite extra faktiskt. Ska bli skitkul med en timmes privat träning! Tydligen så lär man sig såååå mycket på dessa (enligt 100 % av dom som haft dessa).

Här kommer lite bilder från morgonens träning.

Jag & min roomie Carley

Jag gör en pose

Nicole, Juan och Paris snackar lite

Paris och Nicole boxningssparras. Här i thai måste vi ha 16 oz handskar eller större när man sparras. Känns helt skumt haha.

Annonser

2 thoughts on “pics from / morning training

  1. Nej. Vi kan inte vara vänner längre. Jag är jätteledsen. Men jag kan inte ha en sån snygg vän :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: