update / from thailand

Så vad händer och sker här? Mycket träning for sure. Sov ut idag och hoppade över morgonpasset. Dock så gick det ändå lite halvdåligt på eftermiddagens pass. Mina sparkar  kändes som skit och jag var allmänt trött, trots att jag var helt taggad innan passet? Körde dock med en ny tränare, som faktiskt var lång trots att han var thai, så det kan ha haft lite mer det att göra också. Nåväl, vi hoppas på bättre lycka imorgon!

Igår åt middag på ett superspännande ställe här på vägen till Nai Harn Beach. Det var ett Raw Food vegan-ställe (dom har även yogaklasser där). Så allt var helt vegetariskt (alltså vegan, så inga mjölkprodukter heller) och inte tillagat på över 40 graders värme (tror det är något sånt i alla fall). Min australiensiske vän Paris var överlycklig då hon är vegeterian och för en gångs skull kunde äta ALLT på menyn (Mirandah du hade vart helt salig över denna restaurang!).

Jag år i alla fall en spenatlasagne. Istället för pasta så var det zucchini”plattor” med spenatblandning mellan, och sen en jättegod tomatsås ovanpå. Det var såååå gott! Och extremt nyttigt kan jag lova. Sen åt jag en ”brownie” till efterrätt. Denna hade inget socker eller mjöl i sig och var också riktigt god. Vi tittat snabbt på receptet, och det den innehöll var på ett ungefär nötter, frukt, russin, ekologisk kakao och honung. Ska försöka få tag på receptet innan jag åker hem, för vi kommer definitivt gå dit igen! Tyvärr så tog jag inga bilder igår för att jag glömde kameran… så typiskt. Får ta med den nästa gång istället.

Här kommer lite random bilder från de senaste dagarna. I förrgår var vi faktiskt ett gäng tjejer i Patong och shoppade lite, så de flesta bilderna är från den dagen =)

Först tränade vi på morgonen, sen stack vi direkt till Patong där vi först gick och käka frukost/lunch. Jag startade min dag med en Ice Moccha och pad thai.

Det finns ett stort köpcentrum i Patong som vi också var i, men vi gick mest runt detta köpcentrum där alla små butiker var. Prutdjuren nummer ett!

Vi var inne på en spännande typ matmarknad

Massa mat..

Litet stånd med shorts och andra grejer

 

Annonser

One thought on “update / from thailand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: