custom made / shorts

I söndags så gick in till en affär som säljer massa boxnings utrustning. Denna affär ligger bredvid, vårt numera, stammis ställe Kombat Café. Där kan man beställa egen designade shorts. Så jag tog självfallet tillfället i akt och desginade ett par. Blev jättenöjd!! Nästa par (ja självklart ska jag beställa ett par till) kommer jag dock ta i en mindre storlek.

På dessa (för er som kanske inte kan urskilja vad det står/är för något) så är den en silvrig drake i mitten, och på ena benet står det ”muay” och andra ”thai”. Där bak tror jag att ni ser vad det står dock 😉

Annonser

One thought on “custom made / shorts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: