bangla boxing stadium

Igår var vi i Patong för att kolla på thaiboxning, Det var helt galet kul, och vilken stämning! Det som är lite trist i Thailand är dock att dom inte är alls lika noga med att matcha motståndarna. Det kan alltså bli rätt ojämna matcher om man har otur.

Det hände både de fighters som skulle gå match från oss igår. En av dom drog sig ur och ska försöka få en ny fight denna vecka, medans den andra (som gick sin första fight) fick fightas mot en förvisso halvtjock äldre thai men som däremot hade haft lver 100 fighter. Så även om han inte var i toppform så hade han extremt mycket erfarenhet i ryggsäcken, och vann därmed på poäng.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: