resting day

Idag är det vilodag! Halleluja! Trodde ni inte att ni skulle få höra från mig va? Efter fem dagars intensiv träning med totalt 10 tränade pass, så kan jag lova att det kändes helt galet mycket i kroppen. Mina vader och skenben typ dödade mig igår på träningen, jag hade så ont och var så trött i benen. Och ryggen ska vi inte tala om.

Men! Idag hände något fantastiskt! Jag, Paris och en av de australiensiska killarna (kommer ej ihåg namn) åkte och fick thaimassage idag. Det var typ… det bästa som hänt mig haha. Hela kroppen fick sig en omgång, men inte för hårt eller för löst, precis lagom. Och nu: ingen smärta. Jag har ingen träningsvärk eller onda partier i hela kroppen. Helt magiskt. Och detta för ett pris om 52 kr. Haha hur sjukt?? Min ben är de som är gladast över detta. Jag lovar ni hade inte velat ha mina vader under gårdagen…damn de gjorde ont alltså.

Efter massagen så åt vi frukost på favvostället Kombat Café. Sen gick jag till butiken som ligger precis bredvid, vart de säljer muay thai grejer. Där kan man nämligen beställa custome made shorts! Så ett par vita shorts har jag beställt, som jag kan hämta på tisdag färdigsydda. De kommer vara unika och jäkligt snygga, hur se kommer se ut får ni veta när de är klara 😉 Priset för detta var endast 1300 baht, vilket motsvarar ungefär 260 SEK. Haha så lite kostar inte ens vanliga shorts i Sverige! De brukar liksom ligga på minst 399 kr, oftast runt 499 kr. Helt galet vilken skillnad!

Nu ska jag faktiskt bege mig till stranden en stund själv, tänkte ligga där och läsa en bok någon timme eller två. Ha lite egen tid. Sen ikväll så är det fight night i Patong! Woho!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: